Friday, November 12, 2010

UZUN BIR ARADAN SONRA

3 ay tatil yapip ( tatilden cok aile ziyareti ve ozlem giderme oldu ), hayalini kurdugum bircok seyi de yerine getiremeden evime dondum.Ve dondugumuzden beri zaten felaket olan oglusun gece uykulari daha da beter oldu.Geldigimizden beri gece uykusuna gectikten sonra nekadar tok olsada saat basi uyaniyor ve meme emmeden uykusuna geri donmuyor.Ben tamamiyle bitmis durumdayim.Hani birakin hobi yapicak dinlenecek vaktim yok.

Neyse tabi hernekadar boyle dedimsede burdaki en iyi arkadaslarimdan birinin dogumgunu olmasi beni biseyler yapmaya zorladi.Iyikide zorlamis, cok ozlemisim fircaya boyaya dokunmayi.Vucudum yoruldu ama ruhum dinlendi.Arkadasimin evine boyle bir duvar panosu yaptim.Once kahverengi boyadim sonra mumlayip beyaza boyadim ve eskittim.uzerine hamurla kabarttigim bu sirin resmi koydum.Ama hala bisiler eksik kalmisti gozumde.Bende asagidaki HOME yazisini hazirladim.Onada peceteden kestigim kucuk evcikleri yapistirdim.Ama bu yaziyi nasil eklesem karar veremedim. Ben asagidaki resimdeki gibi panonun altina gene kirmizi kurdeleler ile bagliyim diyorum.Siz ne dersiniz?Fikirlerinizi bekliyorum...














12 comments:

  1. Ohhh valla uzun bir aradan sonra ne güzel bir şey yapmışsın. Bence kurdele ile bağlama fikri güzel olur. eminim arkadaşın bayılacak:))

    ReplyDelete
  2. Ay olmusmu sahi lolipucum.. Valla aslinda hatalar yok diil ama bukadar oldu bu tempoda. :)

    ReplyDelete
  3. Sahalara dönmüş gördüm vallahi sizi, ellerinize sağlık, kırmızı ekoseli kurdele ile arkadan birleşir mi acaba home yazısı,sevgiler, sinem

    ReplyDelete
  4. çok güzel , çok şeker olmuş , eline sağlık.
    kurban bayramın kutlu olsun, srevgiler.

    ReplyDelete
  5. Zeynepcim, tesekkur ederim
    Kaymakli Kadayif, bakalim henuz donup donemedigim belli degil. insallah donebilmisimdir. bi azimle yaptim bi calisma ama bakalim gerisi gelebilcekmi ?
    Orgu delisi, tesekkur ederim, seninde bayramini kutlarim..

    ReplyDelete
  6. Sevgili Şebnem Hanım,

    Ece Hanım'ın Blog'una mesaj bırakmışsınız.Ece Hanımın yazılarından sizi tanıyor gibiyiz. Ece Hanım'ın katıldığı 2 Aralık tarihli GÖZNURU programının 19 dakikalık videosu aynı tarihli Ece Hanımın yazısında kodlanan FACEBOOK adresini tıkladığınız zaman programı izlemeniz mümkün. Yurtdışında yaşamanın ne olduğunu bilen bir insan olarak, size yardımcı olmaya çalıştım. Bu kapsamda, şimdiden yeni yılınızı kutlar,aileniz ile birlikte sağlıklı,mutlu ve başarılı bir yıl dilerim. Sevgiler.

    ReplyDelete
  7. hemen izliim..19 dakikasi bile olsa bu bi sans..:) tesekkurler oznurcum..

    ReplyDelete
  8. Şebnem, Ece bugün programda senden bahsetti. Oğlunun odasını senin boyadığını söyledi. Ayşem Hanım da fotoğrafları istedi:) Neyse sen arşivden izlersin zaten.
    Bu arada ben bu panoya bakmıştım ama yorum yapmadan kaçmışım:) Çok güzel olmuş, çok zevkli...

    ReplyDelete
  9. arkadaşın ne kadar şanslı, çok hoş bir hediye. zevkli ve el emeği. sevgiler.

    ReplyDelete
  10. MARİFETLİ PERİ: oncelikle ara ara beni ziyaret ettigin icin tesekkurler.. yorum yapmasanda ziyaret etmenden cok memnunum.. su sira yeni eve tasiniyoruz,yani 1 yas bi bebekle isim cok zor. programi seyredemiyorum , hatta sevgili lolipu bana linkleri yolladi ama indirme sansim bile olmadi. internetimiz yeni baglandi. daha acilmamis %70 kutu var ve ben delirmek uzereyim.. :)) ama Ece hanimin progamda benden bahsetmesi gururumu oksuyo.. ay aman iste super de olmadi ama ogrendikce denedim bisiler.. burda resimleri var zaten, Ece hanimla kontaga gecerim daha olmadi.. cok tesekkkurler bilgi verdigin icin..

    dshandmade : canim, keske yakin olsam da tum dostlarima yapabilsem boyle hediyeler.. begendgine sevidim.

    ReplyDelete
  11. ne güzel şeyler yapmışsınız ellerinize saglık..

    ReplyDelete