Friday, November 6, 2009

CUMHURIYET BEBEGIM

Sabirsizlikla bekledigimiz bebegimiz bize surpriz yaparak erken geldi.. 28 Ekim aksami normal kontrolumden dondukten sonra ayaklarimi uzatmis tv seyrediyordum ki ilk sinyalimizi aldik. Tabi bende bi heyecan bi heyecan.. Neye ugradigimi sasirdim.. Basladi bacaklarim titremeye.. Hemen hastane cantamizi alip hastaneye gittik. Doktor henuz sancilarim siklasmadigi icin bizi geri yolladi.. ve biz butun gece sancilari dakika dakika takip ederek 3 dakikada bire iner inmez hastaneye geri kostuk.. Saat 04.00 olmustu ve artik 29 ekim sabahindaydik..
Saat 7 de bebisimiz gelmeye hazirdi ve saat 10.56 ya kadar birlikte mucadele ettik.. Tabi bu arada yanimda bana destek olan esim ve Kuzenim Gule cok cok tesekkur etmem gerekiyor.. Sancili anlarimda ikisininde ellerini kollarini sikmaktan mahfetmisim.Bebegi kucagimiza aldiktan sonraki fotograflarda esim Adam, benden daha cok dogurmus gibiydi.. :D Kuzenim ertesi gun kendine gelemedi.. Bense dogum icin vucudumun salgiladigi adrenalinle zehir gibi ortalarda gezdim, gelene gidene evsahipligi yaptim.. :)



Bu minnosu kucagima aldigim ani aslaa unutmayacagim. Annelik cok baska biseymis. Allah tum isteyenlere versin. Bu arada dogumda anenin dualarini Allah duyarmis diye cok sevdigim birkac arkadasim icin ozel olarak dua etmeyi de unutmadim.

Iste oglumuz Addison Derin Cumhuriyet bebegi olarak 29 Ekim de aramiza boyle surprizlerle katildi.


Blogumu takip eden tum blog dostlarimizi kocaman opuyoruzzzz...







11 comments:

  1. Çok tatlı maşallah.Allah analı babalı büyütsün

    ReplyDelete
  2. Süper bir haber bu...Misler gibi kokuyordur gıdısı şimdi.Güle güle büyüt,şansı bol,huzurlu mutlu bir bebiş olsun.Çok çok sevgiler.

    ReplyDelete
  3. Canım arkadaşım benim..Annelik sana çok yakıştı..Allah bebeğiniz ile size uzun bir hayat nasip etsin..Benim için Derin'i koklaya koklaya öp lütfen. Sevgi ile kucaklıyorum.

    Pınar

    ReplyDelete
  4. maşallah şebnemcim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başıma :) kendinize iyi bakın sevgiler...

    behnur

    ReplyDelete
  5. nasılda anlamlı bakıyor.çok çabuk büyüyorlar(benimki şimdi4 yaşında)her gününü dolu dolu geçir tabi mecalin kalırsa.annesini hiç üzmeyen çok mutlu bir bebek olsun.

    ReplyDelete
  6. Hoş geldin Addison Derin...
    Allah uzun sağlıklı ömür versin. Sizi hiç ayırmasın birbirinizden. Ben de iki çocuk annesi olarak, seni çok iyi anlıyorum. Bütün o sancılar yaşanmamış gibi olmuştur şimdi. Üstelikte çok güzel bir günde gelmiş dünyaya. Güle güle büyüt bebeğini.

    Artık buralara uğrayabilir misin bilmiyorum ama yine de yorum bırakmadan geçemedim.

    ReplyDelete
  7. Sebnem'cigim bu ne kadar guzel bir haber boyle
    Addison Derin bebegimiz ve sen 41 kere masallah cok iyi gorunuyorsunuz.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.Tekrar tebrikler
    Sevgiler

    ReplyDelete
  8. Sevgili Şebnem gözünüz aydın, bu dünya tatlısı Addison Derin'e tüm sevdikleriyle birlikte hep mutlu, hep sağlıklı güzel uzun bir ömür diliyorum. Yazını okurken ben de geçen sene kızımı ilk kucağıma aldığım anı hatırladım, sıcaklığı, kokusu hala burnumda, o an inanılmaz birşey, bir de o anda resmimi çekmişler yüz ifademi görsen inanamazsın :) Az önceki acılı ifade kızımı görmemle bir anda yok oluyor :)
    Neyse lafı uzatmayayım şimdi senin pek okuyacak vaktin olmaz, bir de ben çalmayayım :)
    Sevgiler

    ReplyDelete
  9. Hepinize iyi dilekleri icim ayri ayri tesekkur ederim..
    Yazmaya pek vaktim olmuyor haklisiniz ama mesajlarinizi keyifle okuyorum..

    ReplyDelete
  10. çok güzel bir haber. Addison Derin sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı bir hayatı annesi ve babasıyla yaşasın. Hayat O'na hep güzellikler versin. Sevgili Şebnem seni de tebrik ederim. Dünyanın en güzel duygusunu doya doya yaşa. sevgiler...

    ReplyDelete
  11. Analı babalı sağlıkla büyüsün bu tatlı bebek..çok şeker maşallah...Sevgiler

    ReplyDelete