Tuesday, April 6, 2010

NELER NELER YAPTIM


Gorusmeyeli bos durdugumu zannetmeyin. Gerci hepinizin bildigi gibi minik oglusumla birbirimize alisma donemi icinde nasil bos durabilirim ki.? 5 ayimizi doldurduk.. Boyumuz ve kilomuz yasitlarimizdan fazla..7/24 bakim aliyo tabii.. ee tabi boyle olunca onu tasimak da zorlasiyo.. Umarim erken yurur de bu sirt agrilarindan kurtulurum.. :)











Aksamlari onu yataga yatirip kendi ruhumu dinlendirmek icin napabilirim , tabi ki Ece hanimin sayfasindan ogrendigim ahsap boyama... Evde ne bulduysam boyuyorum. Ece hanimdan her ogrendigim ve hosuma giden seyi tekrarlamaya calisiyorum..









Iste yaptigim birkac calisma..













Evdeki bi sepeti once beyaza boyadim.Sonra uzerine pecete uyguladim.. Simdi gayet sik bi sekilde yanindaki ayni pecete desenli cercevem ve yuvarlak ahsap tabagimla bir butun olusturdu.. Icindeki okunmayi bekleyen kitaplarimi koruyor..




Bunlarda oglumun odasi icin yaptigim ceceveler. Ece hanim kendi sayfasina da koymus bu resimleri.. Nasil gurur duydum kendimle..



Bu da sevimli bicak tutacagi.. :D Dedim ya herseyi boyamaya basladim evde.. Ama boyle daha sevimli olmamis mi ?







7 comments:

  1. maşallah, maşallah oğluşun ne kadr büyümüş! işlerinin hepsi de çok güzel olmuş. ellerine sağlık. sevgiler.

    ReplyDelete
  2. Tesekkur Ederim dshandmade..
    Iste kendimce bisiler yapip oyalaniyorum.. Ben sizin kadar marifetli degilim..
    Hala icimdeki heves olmedi patchwork yapmak icin.. Bakalim bigun baslayacagim ama nezaman.. :)

    ReplyDelete
  3. Küçük adam, kocaman olmuş. Benim yerime de öp onu. Bir de marifetli değilim diyorsun. Sadece görerek neler yapmışsın. Hepsi çok güzel, güle güle kullan.

    ReplyDelete
  4. çerçevelerini ece hanımın bloğunda görüp çok beğenmiştim. Çok güzeller. Oğluşun da çok tatlı maşallah. Büyüsün oda seninle birlikte yapmak isteyecek bunları. Benim ki 3,5 yaşında. Ne zaman elimde bir şey görse 'Anne sana yardım ediyim mi?' diye geliyor. Ona da bir şeyler yaptırınca çok hoşuna gidiyor:)

    ReplyDelete
  5. Sevgili Marifetli Peri ve Lolipu, yaptiklarimi begenmenize sevindim. Kendimce biseyler deniyorum iste.. Daha iyi olacak insallah, daha fazla vakit ayirip daha cok sey urettikce..
    Ah lolipu, gorecekmiyim o gunleri.. Masallah senin oglusunda pek yakisikli.. Hele ne yaziyo okudunmu hiyakyesine bayildim.. Simdi cocuklar canavar masallahh.. Insallah oglumda benimle birlikte biseyler uretmek icin hevesli olur.. Babasina benzemesinde o konuda, baska bisey istemem.. :)))

    ReplyDelete
  6. güle güle büyütün ,izlemeye aldım sizi istanbuldan selamlar

    ReplyDelete
  7. Hosgeldin dikisdersi.. Cok fazla yazi ve resim eklem sansim olmuyor bebek yuzunden, ama firsat buldukca yeni konularla birlikte oluruz insallah..

    ReplyDelete