Wednesday, October 12, 2011

BÜYÜK SÜRPRİZ


Sabah sabah kargo şirketi geldi kapıya.Bi baktık ki gelen paket benim adıma.. Annem hemen sordu'' kızım gene ne sipariş ettin, gidiyorsun ne gerek var '' diye.. Dedim vallaha bişey yok busefer.. İmza atarken göndericinin sevgili Lolipu olduğunu görünce tahmin ettim.
Ama tabi tahminim az kalmış. Paketi açınca amaniiin, oda ne öylee harika bir kırmızı kutu ile karşılastım.
İçinde ise bana yazılmış ve Simin in kendi elleriyle hazırladıgı kartı, harika mesajı ve tahminimin ötesinde hediyeleri vardı.
Benim için keçe den harıka bir tac hazırlamış. Saçlarımı uzatma yönünde verdiğim karara bi kere daha sevindim. Bu tacı keyifle takacağım.
Ve işte oğluşum için de harika keçe harflerden duvar süsü. Bayıldım bayıldım bayıldım..
Siz blog arkadaşlarımın böyle sürprizler yaşadıgını , bazen birbirinize sipariş verip o sipaişlerin elinize ulaştıgındaki keyfinizi, bazen ise, sizin yolladıklarınızı okuyup okuyup içten içe imreniyordum.Ben çok uzakta yaşadıgım için bu blog kardeşliğini tam olarak yaşayamıyorum. Ne buluşmalara gelebiliyorum, ne aktiviteler ne de sürprizler.. İşte bu ilk oldu .. Tekrar teşekkür ederim sevgili arkadaşımmmm...

6 comments:

  1. Görüyor musun, blog dostlarının eli heryere uzanabiliyormuş :)
    Ne kadar şık bir kutu ve ne kadar cici süsler, Lolipunun ellerine sağlık, mutlulukla kullanın hepsini :)

    ReplyDelete
  2. merhabaa.ben sana dönmeyi unutmuşum pardon :)kumaşların metre fiyatları 100 tl civarı ki şimdi satıcı doların yükseldigini bahane edip 20 lira daha koymuştur üzerine eminim:)şayet buna ragmen ilgilenirsen seni bilgilendirebilmem için mailime bir not yazıver gitmeden lütfen.

    leyya

    ReplyDelete
  3. iyi günler de kullanın şekerim, seni sevindirebildiysem ne mutlu bana:))

    ReplyDelete
  4. Banuca -- Cok haklısın. bunu daha önce sizlerin yasadıklarından defalarca gördüm ve şimdi kendim de yaşadım.
    Leyya -- Amaninnn canımın için.. bi yastık yapmak için çok para yahuu.. yani beymen club dan alsam daha ucuza malolur bana. hahahah..
    Lolipu- CAnımın içi sevindirmek ne demek.. bayıldım. Seni hatırlamam için unutmam lazım ki buda imkansız zaten.

    ReplyDelete
  5. Çok cici hediyeler canım, güle güle kullan. Lolipu zaten şeker gibi birşey:) Bu hareketiyle de göstermiş...

    ReplyDelete
  6. Marifetli Peri- çok haklısınız valla.. bende çok seviyorum Lolipuyu. Hatta bagımlısıyım dşyebilirim. sürekli takipteyim..

    ReplyDelete