Monday, December 5, 2011

CHRISTMAS HAZIRLIKLARI



Sevgili blog dostlarim, geldigimden beri bir telas bir kosturmaca ha tasindik ha tasinicaz aman bu ev nasil oldumu olmadimi derken bir turlu geldim iyiyim mesaji yazamadim size..
Cok kisa bi zaman icerisinde tasinacagiz.Esim yaklasik bir yil once Melbourne de ise girdi ve ozamandan beri hergun sabah 3 saat aksam 3 saat yol gidiyor trenle. Bizim de artik tasinma vaktimiz geldi dolayisiyla.
Nezaman tasinacagimiz tam olarak belli olmadigi icin bir turlu yilbasi agacini cikaramamistim . Ama gecte olsa bizde nihayet agacimizi kurduk.. Derincik surekli susleri bi takip bi cikariyor ama olsun agac genel olarak uzerinde kalan susleri ile guzel gozukuyor.
Birde kose yaptim busefer.. Minik susler ve Ikeadan aldigim yildiz lamba ve fener ile.Gidene kadar ruhumu oksayacak. Haaa yok yok, su yakinlarda degil tasinma isi, yeni yil ertesine kaldi. Ee pek de iyi oldu .

10 comments:

  1. şimdiden kolaylıklqr diliyorum yeni eviniz için yeni yıl mutluluk getşrsin herşey dilediğiniz gibi olsun sevgiler:)

    ReplyDelete
  2. canım yaa:)) sabahtan beri açık bloğun. Ama iki satır yazamadım yoğunluktan. Yılbaşı ağacında, köşende çok güzel olmuş. Oradaki yeşil melek de ayrıca çok şirinmiş. Taşınma vakti geldiğinde sana kolaylıklar dilerim. Sanırım daha iyi olacak. Yazık eşine her gün onca saat yollarda geçer mi?

    ReplyDelete
  3. fikir projeleri : cok tesekkur ederim,
    Lolipucum, Sagol canimcim, yilbasi ertesi tasinacagiz. Baya yorucu olacak.Adamcagiz sabahin 6.30 unda kalkip gidiyo aksam 9.30 da geliyo.Insan uzuluyo ama bi yandan da dusununce istanbulda calisanlarin cogu ayni sartlarda ise gidip geliyo aslinda benim alisik oldugum bi durum o yuzden cok aciyamiyorum .ahahahha.. :)

    ReplyDelete
  4. Herşey çok güzel görünüyor:) Derin'e de kocaman öpücükler... İyi olmanıza sevindim. Ve taşınma işinizde de kolaylıklar diliyorum.
    Şimdiden iyi yıllar:)

    ReplyDelete
  5. Şimdi ne güzeldir oraları, biz Fundayla geçen sene bu zamanlarda Münih'e gitmiştik, sokaklar, evler heryer cıvıl cıvıldı... Senin evin de harika olmuş ...
    Bir de ben severim taşınmaları, çok taşınma yaşamasamda, yeni bir ev, muhit.. bana hep heyecan verici gelir. Yakın olsaydık yardıma gelirdik, ne güzel olurdu...

    ReplyDelete
  6. şebnem merhaba,seni ecenin bloğundan izliyordum(kumanda panelimde problem var bazı blogların post ları çıkmıyor)tesadüfen açınca neler neler yapmışsın, oğluşun çok büyümüş maşallah... ecenin bloğunda hamileyken hazırlıklarını hatırlıyorumda ,zaman çok hızla geçiyor diymi:)yaptıkların harika ,oralarda kısıtlı malzemelerle neler başarmışsın öyle ,tebrikler...

    ReplyDelete
  7. Marifetli peri- tesekkurler..Bu gece son gecemiz bu evde.. yarin esyalar gidiyor..
    cafenohut- ah aydacim keske gelebilseydiniz. son gece ve hala yapilmasi gereken dunya kadar is var ve derinle cook zorrrr...
    Pasakli Kralice- tesekkur ederim. bende cok seviyorum..Noel babayi cok ucuza aldim.
    zeynep bayram- tesekkurler.. buyudu derincik.2 yasina basti. gercekten zaman cok hizli.. simdi sehre tasiniyoruz.. belki orda daha fazla malzeme bulabilirim.. :D ama onemli olan zaman bulabilirmiyim. derin hala eteklerimi birakmiyor. 5 dakikam yok kendime ait. :(

    ReplyDelete
  8. Merhaba Şebnem'cim...bloğuma gelip yorum bırakmışsın.Ben de gelip seni tanımak istedim. Çok memnun oldum...Derin de çok tatlı.Allah bağışlasın.gene beklerim...sevgiler.

    ReplyDelete