Sunday, July 19, 2009

Guzel Surpriz

Blog dunyasiyla tanismama sebep, buyuk bi hayranlikla izledigim, yaptigi her calismayi kiskandigim sevgili Ece hanimin, genellikle dekoratif ahsap boyama ile ilgili calismalarini yayinladigi http://favoritehometovisit.blogspot.com/ sayfasidir.

Sayfadaki konu degismemisse bile, sayfayi duzenli olarak gunde en az iki kere ziyaret eder tekrar tekrar okurum merak ettiklerimi. Yorumlari okur hatta bazilarina cevap bile yazarim sanki kendi sayfammis gibi.. Ece hanimla birbirimizi hic gormedigimiz halde kurdugumuz arkadasligin yani sira, blog takipcileri ile de aramizda arkadasliklar olustu.

Her sabah kahvaltimi yaparken hazirlamis oldugu muzik listesini dinlemeyi seviyorum.Baktigim her resme tekrar tekrar bakmayi seviyorum. Bakip bakip hayal kurmayi seviyorum. Birakin atolyede calisanlari kiskanmayi, ziyaretine giden uzaklardaki ( yani baska sehirlerdeki ) takipcilerini bile kiskaniyorum.

Ama bu sefer sanirim sayfayi okuyanlar beni kiskanacaklar.. Cunku Ece hanim son konusunda benden bahsedip, bebek odalari ile ilgili bir cok resim eklemis.

Blogu cok keyifli bulacaginiza eminim. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim..

3 comments:

  1. Sevgili Şebnem,
    Herkes beni o kadar methediyor ki, bütün bunlara acaba layık mıyım, daha ne yapabilirim diye çok düşündüğüm oluyor...Her zaman ki gibi güzel sözlerine çok çok teşekkürler...Blogunu şimdi fark ettiğim için de çok mahçup oldum...Bazen o kadar devekuşu gibi yaşıyorum ki, sadece boyama, resimler, yeni tasarımlar arasında gezinip, kafamı kaldırıp pek ne oluyor etraft diye bakmıyorum...İyi ki bana yazdığın yorumda blogundan bahsettin de kafamı kaldırıp, kendi dünyamdan çıkabildim. Resimlerine defalarca baktım.Pekiii, gördüğüm , hissettiğim nedir?....Çok güleryüzlü, her anın ve her ortamın tadını çıkarmaya çalışan, hayata pozitif bakan, akıllı ve zeki bir kız. Karı koca çok yakışıyorsunuz, birbirinize olan sevgi ve arkadaşlığınız resimlerinizden taaa buralara yansıyor...Bebeğinizle birlikte nice mutluluklara...Bu arada benim bloga hemen senin blog adresini ekleme yapacağım...Öpüyorum. Ece Aymer

    ReplyDelete
  2. Ece Aymeri bende takip edyorum. bugün yazısını da okudum. senin adına mutlu oldum. sevgiler.

    ReplyDelete
  3. Blog alemi böyle birşey işte, başka birini takip ederken başka birini merak ediyorsun.
    Ece hanımın sitesinde sizden bahsettiğini gördüm. Avustralya'dasınız ama sanki burdasınız.
    Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle, sevgiler.

    ReplyDelete