Friday, May 28, 2010

KIRMIZI SERAMIK SAKSILAR



Bu kirmizi rengi gorunce carpildim adeta.. Ne harika paril paril bi renk dedim. Sonra hemen aklima kayinvalidem icin anneler gunu hediyesi yapmak geldi. Iste tum bu sir vernik calismalari aslinda bu seramik saksilari verniklemek icindi .


Once bi guzel kesip hazirladigim resimleri dekopaj tutkali ile yapistirdim. Sonra uzerinden iki kat tutkal ile kagitlari koruma altina aldim.
Daha sonra bikac gun bekledi cunku once baska seyler uzerinde sir vernik denemsi yaptim. Vee nihayetinde bu seramikleride vernikledim. Hafta sonu kayinvalidem burdaydi ve hediyesini gorunce cok hosuna gitti.. Aynisindan kendime de yapmam lazim, aklim kaldi bu kirmizida valla..


Sunu soylemem lazimki kendinden sirli seramik uzerine sir vernigi surmek sanki daha zor.. Yani cam kavanozumda daha az zorlandim. Simdi kavanozuma takim bir sise yapiyorum. Bakalim ondaki sir vernik calismasi nasil olucak..

10 comments:

  1. Çok beğendim canım. Çok şık duruyorlar. Eline sağlık.

    ReplyDelete
  2. amanın pek bi güzel olmuş şekerim. kesinlikle kendine de yapmalısın:)

    ReplyDelete
  3. Lolipu dan geçtim buraya, blog adı hoş geldi, merak ettim:)"Cadı" benim doğduğumdan bu yaşıma kadar birbirini tanımayanlar insanların bile beni tanıdıktan sonra taktıkları lakaptır, ondan hoş geldi.
    Neyse, dikkatimi ilk bu kırmızı seramikler çekti, seçilen renk ve resim çoook yakışmış, mutlaka kendine de yap:)
    Şimdi biraz gerilere gideyim şöööyle....

    ReplyDelete
  4. Hosgeldin banuca..Gez bakalim gerileri de, yeni bebisim oldgu icin cok fazla konu ekleyemiyorum. lolipu gibi olmayi isterdim, masallahi var.. :))Umarim sikilmazsin blogumda:)siksik ziyaretime gel emi..

    ReplyDelete
  5. :) tesekkur ederim zeynepcim. iste bisiler yapmaya calisiyorum kendi capimda.. :)

    ReplyDelete
  6. Bence bu muhteşem olmuş ellerinize sağlık..Sır vernik kullanmaniz modeli o kadar canlandırmış ki..

    ReplyDelete
  7. şebnem,birde lipstic red i dene ,çok güzel bir tonu var...

    ReplyDelete