Tuesday, May 4, 2010

SEVGI DOLU KOVA





Nihayet boyamaya iki hafta once basladigim galveniz kovami bitirebildim. Aksamlari boyadigim birer kat boya, yavas yavas iki gunde tamamlayabildigim pecete dekopaji ve cilasindan sonra iste kalpli kovam.

Bu kovayi ikinci el malzemeler satan bi dukkandan almistim, rengi solmus bir sariydi. Icini kirmizi boyadim ve beyaz puantiyeler yaptim gorunen kismina.. Disini da beyaz boyayip sevgili Pinarin yolladigi peceteler ile susledim. Simdi icinde fircalarim duruyor.. Masami susledi, pek memnunum.. :)



9 comments:

  1. ne kadar güzel olmuş! ellerine sağlık. Kırmızı kalplere bayıldım, güle güle kullan.

    ReplyDelete
  2. amanınn ne güzel olmuş bu böyle, çok sevdim. Ama sen bana hala adresini göndermedin. Ptt ile uygun yollayabiceğimi düşünüyorum. smn974@gmail.com

    ReplyDelete
  3. benekleri fırça arkasıyla mı yaptın, yoksa stencil mi?

    ReplyDelete
  4. Keşke ilk halini de fotoğraflasaydın da değişimini de görebilseydik. Çok cici olmuş canım. Ellerine sağlık.

    ReplyDelete
  5. Tesekkurler dshandmade, bende cok sevdim kalpleri..
    Lolipucum adresimi mail atiyorum sana, ama lutfen once sor yuk olmasini istemem sana..Puantiyeleri firca arkasi ile yaptim. Ama sunger ponpon fircanin arkasi ile.
    ah marifetli peri istemezmiydim goruntelemeyi, bin kere dusundum dedim cekeyim sunun resmini ama baktim ben resim cekene kaadr gunler akip gidiyo, aammmaann dedim ve basladim. :) Tembellik hatsafhada anliyacagin. :)

    ReplyDelete
  6. Yok canım sen mi tembelsin, küçük bir bebişle uğraşıyorsun. Bir de uzaktan bakarak, sorarak öğrendiklerinle bu güzellikleri yapıyorsun. Takdir ediyorum seni gerçekten.

    ReplyDelete
  7. gercekten cok begendim hem kırmızı hemde puantiye benim iicn cok anlamlı her zaman bayılmısımdır ee ne de olsa Aslan burcuyum isde... ellerine saglık ...

    ReplyDelete
  8. Tesekkur ederim Marifetli Peri, iste biseyler yapmaya calisiyorum kendi capimda.
    Hulyacim, en buyuk destekcim, sayende canikom..

    ReplyDelete
  9. galveniz kovalarla yapılan calışmaları hem cok kullanışlı ve dayanıklı hemde üzerinde çalışma yapma acısından cok pratik buluyorum.emeğinize sağlık çok çok güzel olmuş.üzerindeki kurdelada ayrı bir hava vermiş

    ReplyDelete