Saturday, February 5, 2011

CAM TEREYAG TABAGI



Ben oyle Lolipu gibi her aksam bi obje boyayip bitireemiyorum.Cok kiskaniyorum coook.. Nerden buluyor o enerjiyi bilmem.. Ama sayfasini izlemek cok keyifli. Her sabah acip bakiyorum acaba bugun ne yapmis diye.. Hemen heyecanlanip bende biseyler yapiim istiyorum. Neyse.. Son bir haftadir damla damla boyadigim cam terayag tabagimi nihayet bitirdim iste.. Sevgili Pinarin yolladigi pecetelerden birini kullandim. Simli bir boya ile puskurtme ve birkac puantiyecik yaptim. Once acik pembe sonra da koyu bir pembe enamels boya ile pacetelerin uzerinden boyadim. Gecen sefer firinladigimda peceteleri yaktigim icin bu sefer firinlamayip 21 gun beklemeye karar verdim. Bence cok sirin oldu nedersiniz.. :))

4 comments:

  1. Bence de çok şirin olmuş.Ellerinize sağlık.

    ReplyDelete
  2. Sebnemcimmm bayildimmmm super guzel ve sevimli olmuş :))
    Pinar

    ReplyDelete
  3. Harikasın ne diyim:))) Google Reader'ı açtığımda 'Kitchen Witch'i görünce 'a haaa işte sahalara döndü' diye heyecanla sayfanı açtım. Dönüşün muhteşem olmuş. Tereyağlığına bayıldım:) Ayrıca benim için yazdıklarına da:))) çok tatlısın. Bana bak, bu sene Türkiye ye geldiğinde eğer Ankara'ya yolun düşersen mutlaka görüşelim. Seni yüz yüze de tanımak çok istiyorum. Eminim ki çok iyi anlaşırız seninle:)) Sevgiler, Derin'e öpücükler

    ReplyDelete
  4. Colette , cok tesekkurler..
    Pinarcim, sayende canim seninde payin var.. peceteleri tanidin mi .. ;)
    Lolipu, vala abartmiyorum senin icin yazdiklarimda.Insallah bu yaz ankara yada gelecegim Turkiyeye geldigimde. GEcen sene cok istedim ama DErin beni mahfetti, cok zor bi bebek.Ama yaza kadar baya duzene girer diye umut ve hayallerim var. Ece hanimdan hizlandirilmis bi kisa kurs almak istiyorum. Sonra gene buraya donus var.. Geldigimden mutlaka haberin olur.Bende cok isterim seni tanimayi.

    ReplyDelete