Saturday, March 5, 2011

GIDERAYAK..

Bildiginiz gibi yakinda Turkiye yolcusuyum. Tarihim de belli oldu.Gectigimiz cumartesi gunu biletimizi aldik.. 8 Nisan aksami Istanbuldayim insallah .. Uzun ve keyifli bir tatil olacak benim icin. Gerci yol beni zorlayacak Derinle, ama olsun sonu guzel ya katlanirim.

Bu sevinc ve heyecanla bi gaza geldim ki sormayin. Elimde ne is vardiysa yarim veya yapmak isteyip baslayamadigim hepsine giristim.

Once Lolipudan gorup boyamaya basladigim kirmizi bardak vazomu bitirdim. Iste sizde bakin bakalim begenecekmisiniz..


Ve birde arkadasim Deryanin yolladigi resim cercevesini once beyaza boyadim sonra da pecete uyguladim. Icine acik mavi puantiyeleri olan bi kagidi desenli kesen makaslarla kesip birde paspartu yaptim. Ben cok begendim , bilmem sizde begendiniz mi ..


Bu arada elimde iki adet kaz yumurtasi vardi ici bosaltilmis. Ee Easter geliyor ya bide yumurta boyayalim dedim. Basladim ama birini Derincigim sagolsun kirdi.. :( Digeri biter bitmez paylasacagim sizinle.

Simdilik bukadar.. E azda diil ama dimi.. :)

10 comments:

  1. Aaaa süper hoş geliyorsun canım. Bazen sizler gibi başka ülkelerde yaşama isteğim kabarıyor. Zor da olsa keyiflidir düşünüyorum. Ama yaşayan bilir diyeceksin eminim. Görüşebilmek dileği ile. sevgiler

    ReplyDelete
  2. Ahh ah, burasi cok uzak.. Yoksa insana bukadar zor gelmez. Almanya, italya, Fransa biyer olsa hic dert diil.Artik ucak biletleri de ucuzladi.. 100Euro ya git gel yapabiliyosun zamani gelince. Ama burdan hem cok pahalli hem cok uzak.DErinle 22 saat ucacagiz ve 14 saati nonstop.Simdiden karalar bagliyorum napicam ben diye.. :S

    ReplyDelete
  3. bardak vazonda, çerçevende çok güzel olmuş, ellerine sağlık, 22 saat uçmak off çok zormuş :( ama sevdiklerinize kavuşacaksınız gelirken geçerde, giderken bitmez o yol, sabırlar diliyorum sana ve sevgiler...

    ReplyDelete
  4. Bayıldım her ikisine de. Gurbette olmak da uzun yolculuk da zor. Sonunu düşününce zaman çabuk geçer sanırım. sevgiler.

    ReplyDelete
  5. Evet yolculuk cok yorucuydu ama sonuc harıka tabı. 1 aydan fazla oldu Turkıyedeyız. :)) Burda da zaman son sürat geciyor ne yazıkki..

    ReplyDelete
  6. I enjoy what you guys tend to be up too. This type of clever work and exposure!
    Keep up the fantastic works guys I've added you guys to my own blogroll.

    Look into my web site: visit

    ReplyDelete
  7. of course like your web-site however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts.
    Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the
    reality then again I'll certainly come back again.

    Also visit my website; visit

    ReplyDelete
  8. We stumbled over here coming from a different web page
    and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to checking out your web page yet again.

    Feel free to surf to my page ... visit

    ReplyDelete
  9. Whats up very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .
    . I will bookmark your blog and take the feeds also?
    I'm glad to search out a lot of helpful info here within the put up, we want work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

    Review my web site: visit

    ReplyDelete
  10. Superb post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

    Feel free to visit my site visit

    ReplyDelete